Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

29ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Palso

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) πραγματοποίησε φέτος το 29ο Ετήσιο Εκπαιδευτικό Συνέδριό της την Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 στο Λουτράκι Κορινθίας. Το γενικό θέμα του φετινού Συνεδρίου ήταν:
«Ευρωπαϊκή νομοθεσία – Πιστοποίηση (E.Q.F. – N.Q.F)» με κεντρική ομιλήτρια την κ. Κατερίνα Μπατζελή, π. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και π. Ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Όπως κάθε χρόνο, το Συνέδριο πλαισιώθηκε από τη μεγάλη Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου και Εποπτικού Υλικού, την οποία επισκέπτονται συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος του Σ.Ι.Κ.Ξ.Γ. Νομού Σερρών Αθανάσιος Μασλαρινός, η Αντιπρόεδρος Γεωργία Γαλατά, η Γραμματέας Μαρία Νικολαΐδου, η Ταμίας Μαρία Καλημέρη και η Έφορος εξετάσεων Πασχαλία Πατραμάνη μετέβησαν στο Λουτράκι, όπου παρακολούθησαν τις εργασίες του 29ου Εκπαιδευτικού Πανελληνίου Συνεδρίου PALSO.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...