Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης


Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης πλησιάζει, ίσως, η ώρα της μεγαλύτερης συγκέντρωσης δύναμης για την «εκστρατεία» των πολιτών στην κάλπη.


Τώρα, όσο ποτέ πριν, χρειάζεται ενθουσιασμός, θάρρος, ενέργεια, και προσέλευση στην ψηφοδόχο, συγκεντρώνοντας γύρω από την ψήφο μας την ωριμότητα, την ευθύνη, την ανιδιοτέλεια και τον πατριωτισμό, πέρα από πρόσωπα και κόμματα, ώστε να επιλέξουμε Ανθρώπους, των οποίων η γνώση, η αυταπάρνηση και η δυναμική για την Ελλάδα θα κινείται μετά την ημέρα της εκλογής τους σε επίπεδα ηρωισμού.

Για τέσσερα χρόνια θα έχουν ένα στόχο και μια συνεχή μάχη για την προστασία της χώρας και την ελληνική απάντηση στην κρίση, την πιο βίαιη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Και η Ελλάδα μπορεί να αντισταθεί, οι Έλληνες μπορούμε να νικήσουμε όπως κι άλλοτε το έχουμε αποδείξει, επειδή μόνο εμείς ξέρουμε, όταν θέλουμε, πως μπορούμε να το κάνουμε και κανένας ξένος δε μπορεί να μας το υποδείξει.

Σήμερα, που ένας νέος κόσμος αναδύεται, πρέπει να διατηρήσουμε τον έλεγχο του πεπρωμένου μας, ακολουθώντας τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα μας. Είναι ευκαιρία να θελήσουμε να οικοδομήσουμε και να διευρύνουμε αυτή την ισχυρή Ελλάδα του αύριο.

Γι 'αυτό, ζητάμε από αυτούς που θα πάρουν τη νίκη να οδηγήσουν με σύνεση και αυταπάρνηση στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Ελλάδας, που θα στηρίζεται στις ιδέες μας, στις αξίες μας, στα ιδανικά μας!

Η ισχυρή Ελλάδα είναι χτισμένη με μας. Και ισχυρή Ελλάδα κάνει ισχυρούς και τους πολίτες της.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...