Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη με τον γενικό διευθυντή μεταφορών/επικοινωνιών της ΠΚΜ για τις άδειες και τις έδρες των ταξί

O Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης την Τρίτη 22 Μαϊου 2012, είχε συνεργασία στο γραφείο του στο Διοικητήριο, με τον Γενικό Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ Δρ. Νικόλαο  Τσοτσόλη.

Στη συνάντηση μετείχαν οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Μασλαρινός
και Αθανάσιος Μπασδάνης και εκπρόσωποι των σωματείων ιδιοκτητών ταξί της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, με θέμα τον καθορισμό των αδειών και εδρών των ταξί.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να σταλεί  κοινή πρόταση όλων των σωματείων ιδιοκτητών ταξί του Νομού προς το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΚΜ προκειμένου να καθοριστεί ο αριθμός των αδειών και οι έδρες των ταξί στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, βάσει του νέου νόμου (Ν.4070/2012).

Ακολούθως ο κ. Τσοτσόλης επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Σερρών όπου εξετάστηκαν με τον Διευθυντή της υπηρεσίας και τους προϊσταμένους των τμημάτων, θέματα που αφορούν στα μικτά κλιμάκια ελέγχου και στην πιστοποίηση του ΚΤΕΟ, τους οποίους και διαβεβαίωσε για τη διατήρηση του ΚΤΕΟ στην Π.Ε. Σερρών.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...