Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΔ και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αποχαιρετά τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ


Με βαθιά οδύνη όλα τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης αποχαιρετούμε ένα δυναμικό στέλεχος της οργάνωσή μας, έναν ακούραστο αγωνιστή της παράταξης και της ζωής, τον Γρηγόρη Αλεξιάδη.
Ο Γρηγόρης, έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2012, καθώς εργαζόταν στο χωράφι του, έξω από το χωριό του, τον Λουδία Θεσσαλονίκης.

Ήταν ένα από τα δυναμικότερα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης από το χώρο των αγροτοσυνδικαλιστών. Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ τα τελευταία χρόνια αλλά και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη από το 2010, ο Γρηγόρης έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και γνώρισε τον σεβασμό στους χώρους στους οποίους κινούνταν.

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Τσάμη, την οργάνωση μας στην κηδεία του Γρηγόρη θα εκπροσωπήσει κλιμάκιο στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής.

Σχετικά με το θάνατο του αντιπροέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ και Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας Γρηγόρη Αλεξιάδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχασε τον μπροστάρη της στους αγώνες για τα αγροτικά ζητήματα. Προσωπικά έχασα έναν πολύ καλό φίλο και έναν στενό συνεργάτη. Ο Γρηγόρης ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής, ένας συνδικαλιστής με αρχές και αξίες, από εκείνους που θα λείψουν στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Η διοίκηση θα παρευρεθεί σύσσωμη στην εξόδιο ακολουθία και η ελληνική σημαία θα κυματίζει μεσίστια σε όλες τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...