Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Συμπαράσταση στους αγρότες



Αθανάσιος Μασλαρινός και Χρήστος Μέγκλας επισκέφτηκαν τους αγρότες, διασταύρωση Λευκώνα για Σιδηροκάστρου –Προμαχώνα.
Τους αγρότες στο σημείο του μπλόκου στην διασταύρωση Σιδηροκάστρου επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ , Χρήστος Μέγκλας συνοδευόμενος από μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός ,οι οποίοι δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών.


 Ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός ,δήλωσε: « Κάθε χρόνο ,έχει πλέον καθιερωθεί να βγαίνουν οι αγρότες στο δρόμο ,να διεκδικούν τα ίδια πράγματα ,που έχουν γίνει σχεδόν αιώνια, θα λέγαμε  . Δυστυχώς η πολιτεία ποτέ δεν έσκηψε πραγματικά πάνω από τα προβλήματα των αγροτών για να δώσει ουσιαστικές λύσεις . Οι αγρότες είναι εδώ , κάθε μέρα θα έρχονται και περισσότεροι ,καιρός είναι όμως να δούμε αποτελέσματα από την πολιτεία .Δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στις προθέσεις της πολιτείας. Είναι σε ένα τύποις διάλογο. Θα συμφωνήσω σε κάποια πράγματα με τον κ.Τσαυτάρη και τον κ.Χαρακόπουλο ,όμως οφείλουν αυτά που καταγγέλλουν οι ίδιοι ,διότι η πολιτεία είναι αυτή που θα φυλάξει και τα συμφέροντα τα δικά της και των νόμιμων αγροτών, να βρει τους παράνομους και να τους οδηγήσει εκεί που πρέπει ν τους οδηγήσει . Η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών δεν δύναται να έχει σήμερα ούτε τα απαραίτητα για την οικογένειά της . Καιρός η πολιτεία να βρει λύσεις, αν θέλουμε να λεγόμαστε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος».

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...