Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Απ. Τζιτζικώστα στις Σέρρες

«Τη λάσπη και την παραπολιτική τη χαρίζουμε σε άλλους»

«Σας ευχαριστώ που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην “Αλληλεγγύη». Η επόμενη Κυριακή είναι κοντά και θα δείξουμε πώς όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε τη Μακεδονία μας πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη», είπε το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της “Αλληλεγγύης” ΑπόστολοςΤζιτζικώστας από τις Σέρρες, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του.

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά καθώς και το κέντρο της πόλης, όπου έγινε δεκτός από κατοίκους, εμπόρους και παραγωγούς με ενθουσιασμό και εκδηλώσεις υποστήριξης για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Λίγο αργότερα, ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» δήλωσε πως «εμείς επιλέξαμε τον πολιτικό πολιτισμό. Μιλάμε θετικά, με το έργο μας, μιλάμε με το πρόγραμμά μας, το οποίοείναι ολοκληρωμένο και κοστολογημένο, μιλάμε για την Κεντρική Μακεδονία και μόνο. Εμάς μας νοιάζει η Μακεδονία κι οι συμπολίτες μας. Αυτοί γνωρίζουν κι αυτοί αποφασίζουν. Οι πολίτες επιλέγουν την “Αλληλεγγύη” και το έδειξαν την Κυριακή. Τα μηνύματα πουδιαρκώς έρχονται, φανερώνουν πως η εμπιστοσύνη των πολιτών, η κινητήριος δύναμη του αυτοδιοικητικού μας συνδυασμού, συνεχώς αυξάνεται. Ο μόνος διάλογος που συμμετέχουμε είναι ο διάλογος για την Κεντρική Μακεδονία, τη λάσπη και την παραπολιτική τη χαρίζουμε σε άλλους ».
Συνεχίζοντας, τις περιοδείες του, όπως έχει ανακοινώσει η «Αλληλεγγύη», και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, οκ. Τζιτζικώστας θα επισκεφτεί σήμερα την Πιερία και ακολούθως την Πέλλα.

Πηγή:http://e-simerini.com


81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...