Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστική ατμόσφαιρα στην Π.Ε. Σερρών με κάλαντα από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Πλημμύρισε» από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Σερρών, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο, έψαλαν τα κάλαντα και έδωσαν τις πιο γλυκιές τους ευχές για τα Χριστούγεννα αλλά και για το νέο έτος.


Συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, οι μαθητές τραγούδησαν με την ψυχή τους, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου που γεμίζει με ελπίδα τις ψυχές όλων των ανθρώπων.

Αιρετοί και εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών υποδέχτηκαν με θέρμη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, ανταπέδωσαν τις ευχές και τους προσέφεραν γλυκίσματα ως ένα μικρό δώρο, όπως οι εορταστικές ημέρες απαιτούν. Παράλληλα, εξήραν για ακόμη μία φορά την σημαντική προσπάθεια που γίνεται στο συγκεκριμένο σχολείο, όπου μαθητές και καθηγητές είναι εδώ και χρόνια μια μεγάλη οικογένεια και δουλεύουν με πάθος, θέτοντας υψηλούς στόχους και αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσκολίες εμφανίζονται.

Τέλος, η Π.Ε. Σερρών δήλωσε πως θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί το Ε.Ε.Ε.Κ.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...