Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Στην Π.Ε. Σερρών η 17η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Κ.Μ - video

Την πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε την Τρίτη 26/05/2015 η Π.Ε. Σερρών. Κατόπιν της απόφασης που έχει ληφθεί για σύγκληση του οργάνου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Π.Κ.Μ. κατά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου η 17η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις για σημαντικά θέματα που αφορούν το σύνολο της Π.Κ.Μ.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, τα μέλη της Επιτροπής Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Θάνος, Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Αθανάσιος Μασλαρινός, Χρήστος Μήττας, Δημήτριος Τσιμήτρης, Ιωάννης Ανδρίτσος, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, Δημήτριος Μούρνος και Αθανάσιος Μπαζδάνης, o Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΚΜ.

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...