Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συντονισμός για την άρτια υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας την Π.Ε. Σερρών

Με στόχο την καλύτερη δυνατή υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών βρίσκεται σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών. Σ’ αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/09/2015 σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, με κύριο θέμα τον συντονισμό των ενεργειών για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών αποθήκευσης της υλικής βοήθειας καθώς και ενός μηχανισμού αποτελεσματικής διακίνησης και διάθεσης των αγαθών στους Σερραίους δικαιούχους.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Σταυρούλα Αγιαννίδου- Αρβανίτη, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός,  ο προϊστάμενος του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Σερρών, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και του δήμου.
  Μετά τη σύσκεψη ακολούθησε επίσκεψή τους στο πρώην στρατόπεδο Εμμανουήλ Παπά προκειμένου να εξετάσουν τη δυνατότητα αξιοποίησης κάποιων κτηριακών εγκαταστάσεων εντός του στρατοπέδου για την υλοποίηση του Προγράμματος. 

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...