Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αιμοδοσία στην Π.Ε. Σερρών - Μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς από τον Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. ΤΟ.Τ. Σερρών


Θερμή ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της Π.Ε. Σερρών στην πρόσκληση του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου τους για συμμετοχή στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29-01-2016, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.
 

  Συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών με υπεύθυνη την Διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας Κατερίνα Τζιούρα βρισκόταν στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου από τις 9.00 π.μ. έως και τις 13.00 και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων έσπευσε να δώσει αίμα προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. ΤΟ.Τ. Σερρών.«Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Τοπικό Τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κάνει πράξη το μήνυμα «δίνω αίμα, δίνω ζωή» και ενισχύει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει» , δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης , ο οποίος εξήρε τους εργαζομένους για την ευαισθησία τους και την έμπρακτη απόδειξη φιλαλληλίας.
             Από την πλευρά του και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Ε. Σερρών Σωκράτης Κοτζάογλου ευχαρίστησε θερμά όλους τους συναδέλφους του που ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να δώσουν αίμα. «Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη πολιτισμού και οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε. Σερρών αλλά και του δήμου Σερρών που για ακόμη μία φορά συμμετείχαν με θέρμη στην προσπάθεια για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου. Ευχαριστώ επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και την διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας Κατερίνα Τζιούρα για την άψογη συνεργασία» δήλωσε ο Σωκράτης Κοτζάογλου.

 Να τονίσουμε πως πρόκειται για τη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία που  πραγματοποιείται σε διάστημα επτά περίπου μηνών, καθώς είχε προηγηθεί ανάλογη διαδικασία στις 03-06-2015. 

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...