Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Παραλαβή της πρώτης μεγάλης ποσότητας τροφίμων για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας


Η πρώτη μεγάλη ποσότητα αγαθών του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους, παρελήφθη την Παρασκευή 18/03/2016 από την Π.Ε. Σερρών.

Πρόκειται για συνολικά 45 περίπου τόνους ειδών παντοπωλείου (φακές, φασόλια και μακαρόνια) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (πάνες, μωρομάντηλα, σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικού καθαρισμού, σαπούνι/σαπουνοθήκη, σερβιέτες, σάκος μεταφοράς).
Την Δευτέρα 21/03/2016 θα γίνει παραλαβή ποσοτήτων ελαιολάδου και αμέσως μετά θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα διανομής στους δικαιούχους μέσω των δήμων. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται από τους δήμους αλλά και με σχετικές ανακοινώσεις στα Μ.Μ.Ε.
Να τονιστεί πως η κεντρική αποθήκη παραλαβής των προϊόντων ανήκει στην εταιρία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη , τον οποίο ευχαριστεί η Π.Ε. Σερρών για την διευκόλυνση του προγράμματος.


81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...