Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση παλιών ΔΑΠιτών το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Άλλοι είναι βουλευτές, άλλοι πολιτευτές, άλλοι πέρασαν απο κυβερνητικές θέσεις, άλλοι στην αυτοδιοίκηση, άλλοι σε επιστημονικούς συλλόγους ή το συνδικαλισμό, άλλοι ιδιωτεύουν.
Παλιοί ΔΑΠίτες της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν το Σάββατο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να θυμηθούν τα παλιά, τα φοιτητικά τους χρόνια και τους πολιτικούς αγώνες που έδιναν στα πανεπιστήμια, το ΑΠΘ και τη Βιομηχανική Σχολη, μετέπειτα ΠΑΜΑΚ. Η Συνάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης της περιόδου 1974-1984 θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Kitchen Bar. Το κάλεσμα απευθύνουν οι Γιώργος Αδαμούλης, απο το Φυσικό, ο Νίκος Φώτος, απο την λεγόμενη ομάδα των “βιομήχανων”, ο Αποστόλης Βεϊζαδές, από την οδοντιατρική, ο Σάκης Μασλαρινός, απο τη φιλοσοφική και η Αντιγόνη Γεωργιάδου απο το οικονομικό. Το παρών αναμένεται να δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενώ έχει κληθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δύο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Θα παραστούν ακόμη οι πρώην υπουργοί που προέρχονται από εκείνη τη γενιά Θόδωρος Καράογλου, Νίκος Λέγκας και Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Πηγή: http://myportal.gr/sinantisi-palion-dapiton-savvato-sti-thessaloniki/

81η Επέτειος Μνήμης του Ολοκαυτώματος

  Ήταν  17 Οκτωβρίου του 1941, όταν κάτοικοι των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων στην περιοχή των Σερρών έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των Γερμανών...